Top

Editorial

Reizen is mijn passie, van reizen gaat mijn hart sneller kloppen.
Als ik zou moeten kiezen tussen dat kekke nieuwe bankstel of een vakantie, dan kies ik, zonder daar maar 1 ogenblik over na te moeten denken, voor de reis. Want wie herinnert zich over 20 jaar die bank nog? Die reis naar spannende oorden daarentegen zit gegrift in je geheugen.

Voordat mijn dochter werd geboren trok ik met rugzak onder andere door Schotland, Thailand, Tunesië, Peru , Zweden, Birma, Tsjechie, Laos en Griekenland. Ik reisde in die tijd ook in luxe naar Italië, Florida, Puerto Rico, Oostenrijk, Virgin Islands, de Canarische eilanden en Egypte.
Na de geboorte van mijn dochter werd het alleen maar meer, want wie zegt dat reizen niet meer gaat als je kinderen hebt? Natuurlijk hield ik rekening met iedereen maar daardoor werden het juist enorm afwisselende vakanties. Thailand, Maleisië, Vietnam, Denemarken, Cambodja, Hongkong, Corsica, Californië, Utah, Spanje, Abu Dhabi, Elba, Dubai, Brazilië, Turkije, Canada, Arizona en Nevada. Ze is zelfs mee geweest naar Burning Man, het meest exclusieve festival ter wereld.
Met vriendinnen doen we dol dwaze weekend tripjes naar bijvoorbeeld Barcelona, Madrid, Istanbul, Lissabon en Marrakesh. En beetje cultuur, een beetje shoppen en heel veel eten, drinken en uitgaan. We vlogen naar Kaapstad om te helpen in de sloppenwijken en pikten en passant de rest van de stad en Kaap de goede hoop mee.
Met mijn dochter shop ik in New York, Milaan, Londen  en Parijs. Niet om decadent te doen maar de reis is zo heerlijk, het eten is zo lekker, de wijnen lijken mooier en de winkels zo anders.
Geweldige herinneringen, allemaal.

Ik leef voor de liefde (hij is echt fantastisch) en ik werk om te reizen.
Het organiseren van reizen is absoluut mijn ding en zo vroegen vrienden mij om voor hun reizen uit te dokteren. Wat heerlijk om anderen blij te maken:
Tataaa, 𝕿𝖍𝖊 𝕸𝖎𝖗𝖆𝖈𝖑𝖊 𝖘𝖚𝖎𝖙𝖈𝖆𝖘𝖊 was geboren.

Voor u creëer ik uw eigen droomreis, uw mooiste herinneringen.  Waar u ook heen wilt: welk continent of land of stad dan ook. Wat u ook wilt: een rondreis, een strandvakantie, een roadtrip, een safari, een stedentrip of een combinatie daarvan. Hoe lang u maar wenst, 2 weken, 3 weken, een maand, een half jaar of langer dan een jaar. U bepaald zelf welke herinneringen u wilt gaan maken, daar zijn geen standaard reizen of bestemmingen voor. Ik bied u daarom geen standaard reizen met bouwstenen aan. Ik bouw voor u uw unieke reis, zoals een maatpak in Chiang Mai, op maat. Ik zoek het mooiste en boek het beste. Met mijn bijna lege koffer kom ik bij u langs. We vullen samen de koffer met uw dromen en wensen.  U zwaait mij uit en ik ga aan de slag. Ik doe u voorstellen, we komen tot uw droomreis, ik boek en u vult uw koffer met dierbare herinneringen.

Met avontuurlijke groet,

𝕸𝖎𝖗𝖊𝖎𝖑𝖑𝖊 𝕾𝖎𝖒𝖔𝖓𝖊

    The-Miracle-suitcase